Westerstrand
Reeds 26 jaar

Lichtkranten

Als fabrikant en leverancier bieden wij de markt een ruim gamma aan van:

LICHTKRANTEN EN INFORMATIEBORDEN

Deze lichtkranten en informatieborden worden geleverd op maat van uw wensen. Naargelang de doelstelling en de locatie zoeken wij samen met u naar de meest economische oplossing.

Een lichtkrant is één tekstlijn waar de tekst van rechts naar links voorbijloopt. Stilstaande teksten, knipperende teksten en weergaven als tijd, datum en temperatuur zijn mogelijk.

Ervaring op vlak van lichtkranten :

  • Lichtkrant Zetels De Man : Rene Mergan, zaakvoerder van het bedrijf ZETELS DE MAN deed beroep op Westerstrand Europe om lichtkranten te plaatsen op de bestaande totem met het bedrijfslogo.

  • Lichtkrant Blaarmeersen : Om accurate informatie te geven aan de bezoekers van het domein, werd beslist om een lichtkrant te plaatsen aan één van de redderstorens.


  • Lichtkrant Music For Life : Naast het Glazen Huis, op de Studio Brussel infokiosk, werd een lichtkrant geplaatst van Westerstrand Europe.

  • Lichtkrant D-hotel : Om de site bekend te maken en om de partners weer te geven werd geopteerd voor een lichtkrant van Westerstrand Europe.
  • Lichtkrant Easy Shop : Met de nieuwbouw van de "EASY SHOP" wou de zaakvoerder, de heer Yannik Dewulf, een lichtkrant tegen de gevel om de klanten van het Q8 tankstation en passanten te informeren.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.